Tervetuloa Julia Teiksala HTK-tiimiin! – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Tervetuloa Julia Teiksala HTK-tiimiin!
Julia Teiksala

Tervetuloa Julia Teiksala HTK-tiimiin!

 

Toukokuussa avattu seurakoordinaattorin tehtävä kiinnosti laajasti hakijoita. Löysimme erinomaisista hakijoista meille sopivimman seurahallinnon osaajan ja kollegan HTK-tiimiin jatkamaan Kirsin töitä. Lomilta palattuamme, 5.8  HTK:n uutena seurakoordinaattorina aloittaa Julia Teiksala. Seurakoordinaattorin toimessa Julia vastaa erityisesti seurahallinnon tehtävistä ja seurayhteisön tuesta. Työt Julia aloittaa tutustumalla töihin toimistolla, perehtymällä HTK toimintatapoihin tähtiseura-auditoinnin merkeissä ja tapaamalla kollegoita, sidosryhmiä ja kumppaneita, seuratoimijoita  ja joukkueita halleilla ja vanhempaininfoissa. 

 Julialle urheiluseurat toimintaympäristöinä ja työyhteisöinä ovat tuttuja. Hän siirtyy uuteen rooliinsa EVT:n vt. toiminnanjohtajan tehtävistä, jota aiemmin hän on toiminut vastaavissa tehtävissä myös Kirkkonummen Taitoluisteluklubissa. Monipuolinen ja taitava uusi seurakoordinaattorimme on myös liikunta-alan ammattilainen ja muodostelmaluisteluvalmentaja!

 Laadukkaan urheilutoiminnan mahdollistaminen on tärkeä arvo

 ”Muodostelmaluistelu on mahtava harrastus ikään tai sarjatasoon katsomatta. Haluan omalla työlläni edesauttaa liikunnallisen elämäntavan omaksumista – osa luistelee harrastesarjoissa, toiset tähtäävät kohti huippu-urheilijan uraa ja jotkut löytävät tiensä lajin pariin aikuisena. Hyvin toimiva seura mahdollistaa tämän kaiken. Tulen tekemään tätä tärkeää työtä yhdessä koko seuraväen kanssa.”

Kun mahdollisuus työskennellä HTK:ssa aukesi, halusi Julia mukaan HTK-tiimiin. HTK:n toiminnasta välittyy ulospäin hyvä fiilis, lämmin yhteisöllisyys ja valmentajien huippuosaaminen. Julia näkeekin tärkeänä päästä mukaan edistämään niin lajin kuin seurankin positiivista toimintakulttuuria. Luistelun ilo on arvo, jonka hän täysillä ostaa. 

 Julia on ehtinyt olla monessa mukana ja tuo myös uutta osaamista HTK:lle. Hän tuntee hyvin luistelukoulutoimintaa ja on ollut mukana myös erityislasten luistelukoulujen kehittämisessä Helsingin seudulla.

 ”Osaan innostaa ihmisiä mukaan toimintaan, kohdata kaikki toimijat tasavertaisesti ja pyrin hoitamaan asiat aina hyvässä yhteistyössä. Uskon hyötyväni laajasta kokemuksestani urheilutoiminnassa tulevissa tehtävissäni. Ymmärrän, mitä urheilijoiden, urheilijoiden huoltajien ja valmentajien arki vaatii toimiakseen. Uusi tehtävä vaatii aluksi hieman totuttelua ja uuden oppimsita, mutta nautin suuresti siitä, kun saan olla mukana kehittämässä toimintaa, luomassa toimivaa seuraa ja vahvistamassa yhteisöllisyyttä kaikkien toimijoiden keskuudessa.”

 Julia tuntee lajimme myös urheilijana ja on myös itse harrastanut muodostelmaluistelua useita vuosia. Omat urheiluharrastukset liittyvät nykyään kuitenkin jo muihin lajeihin. Oma perhe on liikunnallinen ja vauhtia arjessa pitää myös pieni tytär.

 ”Olen ollut mukana monien eri lajien seuratoiminnassa erilaisissa rooleissa. Viimeisimpänä minut on voinut löytää kilpailemasta triathlonin parissa. Innostun helposti ja tykkään ottaa haasteita vastaan. Niitä tulen varmasti saamaan myös uusissa työtehtävissäni. On upeaa päästä työskentelemään yhdessä lajin johtavista seuroista huippuammattilaisten ja mukavan seurayhteisön kanssa.  Tuskin maltan odottaa, mitä kaikkea tuleva kausi tuo tullessaan.”

 Tervetuloa meidän tiimiin Julia!