HTK ja Lumo-yhteistyö 2018 – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing HTK ja Lumo-yhteistyö 2018

HTK ja Lumo-yhteistyö 2018

15.12.2019

Vuoden 2018 Lumo-joukkuesponsorointiyhteistyöhön valikoitui Helsingin Taitoluisteluklubi ry:n kolme SM-sarjan muodostelmaluistelujoukkuetta Helsinki Rockettes, Team Fintastic ja Finettes sekä viisi Akatemia-ryhmää.

Yle Urheilun 12.12.2017 julkaistun laajan tasa-arvoselvityksen mukaan naisen euro joukkueurheilussa on kolme senttiä. Ylen selvitys tehtiin Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Sen sijaan Lumo-sponsoroinnissa naisen ja miehen euro on euron.
  • Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma toimii tasa-arvoisesti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan ja kertoa kohtelevamme naisia ja miehiä, tyttöjä ja poikia, täysin samanarvoisesti. Lumo tukee tasa-arvoisesti kaikkia sponsorointitukea ja stipendin saavia, toimitusjohtaja Jani Nieminen
Lumo uudistaa nyt sponsoroinnin ja tuo urheilijat Lumo-brändin ominaiseen tapaan kaikkien ihmisten iloksi keskelle Helsinkiä: Tervetuloa kaikille avoimeen luistelutapahtumaan ystävänpäivänä 14.2.2018 iltapäivällä Helsingin Rautatientorin Jääpuistoon. Ohjelmassa on muodostelmaluistelunäytöksiä ja ohjausta luistelun iloihin. Luistimia saa käyttöön paikan päältä tarvittaessa.  Helsingin Taitoluisteluklubin ry:n menestyksekkäät joukkueet sopivat mainiosti Lumo-brändiin kunnianhimoisella ja joustavalla otteellaan. Sponsorointimme uudistuu ja haluamme ilahduttaa sen avulla kaikkia kaupunkilaisia asukkaittemme lisäksi. Tuomme Lumo-nimellä iloisen liikkumisen nyt myös keskelle Helsinkiä kaupunkitapahtuman keinoin. Juuri kaupunkitapahtumat ovat tapamme tuoda Lumo-brändi tiiviisti osaksi sponsorointiyhteistyötämme, toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo.
  • Lumo-sponsorointiyhteistyö on meille tärkeä, ainutlaatuinen tuki. Tavallisesti toimintaamme avustavat vanhemmat tai yritykset pienimuotoisilla lahjoituksilla. Muodostelmaluistelu on vaativa laji, jossa kansainvälisen menestyksen saavuttaminen vaatii paljon harjoittelua ja resursseja. Olemmekin tästä yhteistyöstä vilpittömän iloisia, toiminnanjohtaja Kirsi Nurmi-Haikonen
  • Lumo-sponsorointi- ja stipendiohjelma tukee suomalaista huippu-urheilua ja nuorten liikuntaa yksilö- ja joukkuetasolla. Vuonna 2012 käynnistetty sponsorointi- ja stipendiohjelma edistää hyvinvointia liikunnan parissa myöntämällä stipendejä ja sponsorointia nuorille urheilulahjakkuuksille. Aiemmin Virkeä-nimellä toiminut ohjelma on nimetty nyt Lumo-brändin mukaan.
Sponsorointi tukee nuoria urheilijoita, joilla on lahjoja ja asennetta nousta maailman huipulle. Yksilö- ja joukkuesponsorointi avautuvat hakuun joka vuosi syksyisin. Vuonna 2018 yksilösponsoriurheilijoita ovat Henry Manni, pyörätuolikelaus; Nooralotta Neziri, 100 metrin aidat;Oskari Mörö, 400 metrin aidat; Emmi Parkkisenniemi, lumilautailu; Joona Kangas, ski slopestyle;Anna Haataja, suunnistus ja kestävyysjuoksu sekä Riikka Honkanen, alppihiihto. Stipendejä myönnetään kaksi kertaa vuodessa. Tavoitteena on kannustaa harrastuksessaan eteenpäin 12–20-vuotiaita nuoria, jotka ovat sitoutuneita harjoitteluun ja osoittavat halua menestymiseen. Stipendejä myönnetään joukkue- että yksilölajien harrastajille haun perusteella keväisin ja syksyisin. Vuodesta 2012 stipendejä on myönnetty 275. Lisätiedot: Kirsi Nurmi-Haikonen, toiminnanjohtaja, Helsingin Taitoluisteluklubi ry, puh. 040 358 8008 kirsi.nurmi-haikonen@helsingintaitoluisteluklubi.com Jani Nieminen, toimitusjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 020 508 3201, jani.nieminen@kojamo.fi Irene Kantor, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Kojamo Oyj, puh. 040 535 92927, irene.kantor@kojamo.fi Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.
Vasemmalta: Elina Salminen, Sanni Romanainen, Josefiina Niemi, Ada Pieninkeroinen sekä Nona Vihma.