HTK:hon kaksi uutta kansallista joukkuetta – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing HTK:hon kaksi uutta kansallista joukkuetta

HTK:hon kaksi uutta kansallista joukkuetta

Kaudella 2020-2021 HTK:ssa aloittaa kaksi uutta kilpailevaa joukkuetta, kun seura saa joukkueet sekä kansallisiin junioreihin että kansallisiin senioreihin. Molempien joukkueiden kokoonpano on pääosin kasassa. Kansallisen juniorijoukkueen runko muodostuu seuran omista luistelijoista sekä testien kautta valituista. Kansallisen seniorijoukkueen pohjana on HSK:sta HTK:hon kokonaisuudessaan siirtyvä kansallinen seniorijoukkue.

HTK:lla on nyt kaikkiaan yksitoista kilpailevaa muodostelmajoukkuetta, joista neljä SM-tasolla ja seitsemän kansallisissa sarjoissa.

”Seurana olemme iloisia, että kiinnostus luistella nimenomaan HTK:ssa on laajaa ja että houkutamme riveihimme todella taitavia luistelijoita. Tänä keväänä testiluisteluissamme onkin ollut suoranaista ruuhkaa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme pystyneet vastaamaan luistelijamäärien kasvuun ja tarjoamaan yhä useammalle luistelijalle mahdollisuuden harjoitella kannustavassa ilmapiirissämme ja korkealaatuisessa valmennuksessamme”, toteaa HTK:n puheenjohtaja Pasi Lehtinen.

Molemmat uudet joukkueet aloittavat harjoittelukautensa huhtikuussa. Joukkueilla on vielä mahdollisuus vastaanottaa yksittäisiä luistelijoita. Joukkueista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Laura Spiridovitshiin ja sopia testiluistelun ajankohdasta.

HTK:n muodostelmaluistelun joukkueet ovat Suomen ja maailman parhaimmistoa. Juuri päättyneellä kaudella 2019-2020 HTK oli Suomen menestynein muodostelmaluisteluseura voittaessaan kultaa kaikissa maamme SM-sarjoissa. HTK:n SM-seniorijoukkue Helsinki Rockettes, SM-juniorijoukkue Team Fintastic ja SM-noviisijoukkue Finettes ovat kaikki hallitsevia Suomen mestareita 2020. Lisäksi HTK:n toinen noviisijoukkue Novettes voitti SM-noviisien hopeafinaalin ja minoreissa kilpaileva MiniMints kansallisten sarjojen loppukilpailun.

Lisätietoja:

Pasi Lehtinen
Puheenjohtaja, Helsingin Taitoluisteluklubi
pasi.lehtinen@helsingintaitoluisteluklubi.com

Yhteydenotot joukkueiden testiluisteluihin liittyen:
Laura Spiridovitsh
Muodostelmaluistelun valmentaja, Helsingin Taitoluisteluklubi
laura.spiridovitsh@helsingintaitoluisteluklubi. com

Helsingin Taitoluisteluklubi HTK on menestynyt ja vireä taitoluistelun erikoisseura. Jäillämme luistelee vuosittain 800-1000 lasta, nuorta ja aikuista. Tarjoamme laadukasta muodostelma- ja yksinluistelun valmennusta ja opetusta niin luistelukouluissa kuin kehitys-, kilpa- ja harrastusryhmissäkin. HTK:n  valmennuskulttuurissa korostuvat iloinen tekeminen, kannustava valmennus, luistelijoiden yksilöllinen huomioinen sekä turvallinen kasvu ja kehitys yksilönä.