HTK:lla vahva menestys yksinluistelun maajoukkueiden ja projektiryhmien valinnoissa – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing HTK:lla vahva menestys yksinluistelun maajoukkueiden ja projektiryhmien valinnoissa
Kuura Könkkölä, valokuvaajana Antti Lehto

HTK:lla vahva menestys yksinluistelun maajoukkueiden ja projektiryhmien valinnoissa

Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut yksinluistelijoiden valinnat maajoukkueeseen, nuorten maajoukkueeseen sekä nuorten projektiryhmään. HTK:n upeat yksinluistelijat pärjäsivät valinnoissa helsinkiläisseuroista kirkkaasti parhaiten.

Seuramme luistelijoista nuorten maajoukkueessa jatkaa Anna Bergström. Koronan aiheuttaman harjoittelun estymisen tai loukkaantumisen vuoksi muutamille luistelijoille on annettu lisänäyttömahdollisuus, jotka annetaan Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä viikolla 30. HTK:n Pihla Bergman antaa tuolloin lisänäyttönsä sekä maajoukkueeseen että nuorten maajoukkueeseen. Lisänäyttömahdollisuuden saivat myös Anton Erkama ja Louise Gylling, jotka molemmat hakevat paikkaa nuorten maajoukkueessa.

Nuorten projektiryhmään on valittu uudelleen kaudelle 2021-2022 Kuura Könkkölä. Lisäksi ryhmässä jatkaa kauden 2021-2022 syksyllä 2020 valittu Ines Salminen.

HTK:n yksinluistelijoiden huikea menestys maajoukkue- ja projektiryhmävalinnoissa on osoitus siitä, kuinka pitkäjänteinen ja tinkimätön työ tuo tulosta. Tästä kiitos kuuluu seuran yksinluistelun päävalmentajalle Tiia-Riikka Pietikäiselle ja hänen valmennustiimilleen.

”Viime kausi ei ollut monessakaan mielessä helppo, mutta ei voi olla muuta kuin ylpeä luistelijoidemme motivaatiosta ja sisukkuudesta. He ovat erittäin lahjakkaita nuoria, joiden kehitys on vahvan nousujohteista. On etuoikeus ja ilo valmentaa heitä”, Pietikäinen iloitsee suojattiensa menestyksestä.

Lämpimät onnittelut kaikille upeille luistelijoillemme, ja onnea ja menestystä lisänäyttöhin!

Lue lisää