HTK:lle lisää maajoukkuevalintoja! – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing HTK:lle lisää maajoukkuevalintoja!

HTK:lle lisää maajoukkuevalintoja!

Hienoja uutisia HTK:sta! Suomen Taitoluisteluliitto on julkistanut yksinluistelijoiden valinnat nuorten maajoukkueeseen ja nuorten projektiryhmään. Seuramme luistelijoista nuorten maajoukkueeseen on valittu Pihla Bergman ja Anna Bergström. Nuorten projektiryhmään on valittu uudelleen Anton Erkama kaudelle 2020-2021 ja ensikertalaisena kausille 2020-2022  Ines Salminen, joka täyttää vasta 10 vuotta. Lisäksi nuorten projektiryhmässä jatkavat ensi kauden jo vuonna 2019 valitut Claudia Ulundu, Kuura Könkkölä ja Minttu Hirvonen.

Aiemmin keväällä STLL vahvisti myös muodostelmaluistelun maajoukkueet. HTK:n Team Fintastic nimettiin maajoukkueeksi junioreissa ja Helsinki Rockettes senioreissa.

HTK:n yksinluistelijoille näin suuri maajoukkueeseen ja projektiryhmään valittujen luistelijoiden määrä on huikea harppaus eteenpäin. Pitkäjänteinen työ on alkanut kantaa hedelmää, ja seuran yksinluistelun päävalmentaja Tiia-Riikka Pietikäinen on syystäkin ylpeä suojateistaan.

”Kyseessä ovat lahjakkaat ja motivoituneet nuoret luistelijat, jotka tekevät tinkimättömän tarkkaa työtä. Heidän kehityksensä on ollut vahvan nousujohteista ja nämä valinnat yksi saavutettu etappi uralla, joka voi yltää vielä vaikka mihin!”, Pietikäinen iloitsee.

Yksinluistelun nuorten maajoukkue on tarkoitettu enintään 16-vuotiaille lahjakkaille luistelijoille. Valinnat ryhmään tehdään vuosittain yhdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan eli nyt julkistetut valinnat koskevat kautta 2020–2021.

Nuorten projektiryhmä on tarkoitettu 9–13-vuotiaille lahjakkaille luistelijoille, jotka ovat täyttäneet 9 vuotta, mutta eivät vielä 13 vuotta. Valinnat ryhmään tehdään vuosittain kahdeksi kilpailukaudeksi kerrallaan, mutta kilpailukauden aikana 13 vuotta täyttävien osalta vain yhdeksi kaudeksi.

Onnittelemme kaikkia upeita valittuja urheilijoitamme valmennustiimeineen!