HTK:lle toinen kansallisten junioreiden joukkue

HTK:lle toinen kansallisten junioreiden joukkue

Helsingin Taitoluisteluklubi perustaa kaudelle 2021-2022 uuden kansallisen juniorijoukkueen Team Electricin rinnalle. Uusi joukkue tulee treenaamaan normaaleina harjoituskuukausina 2-3 päivänä viikossa sekä jääharjoitusten että salilajien parissa. Joukkueen kokoonpano on pääosin kasassa, mutta mukaan mahtuu vielä muutamia motivoituneita ja innostuneita luistelijoita.

”Tänä keväänä saimme todella suuren määrän hakemuksia olemassa olevaan kansalliseen juniorijoukkueeseemme. Kun kysyntää ja tarvetta uudelle joukkueelle selkeästi oli, lähdimme selvittämään mahdollisuuksiamme vastata näihin toiveisiin”, sanoo HTK:n puheenjohtaja Pasi Lehtinen.

Uuden joukkueen harjoitukset on tarkoitus aloittaa viimeistään huhtikuun alussa. Joukkueella on vielä mahdollisuus vastaanottaa yksittäisiä luistelijoita. Joukkueesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Emma Ibisiin 17.3.2021 mennessä.

Nyt perustettavan uuden joukkueen myötä HTK:ssa on kaikkiaan 12 kilpailevaa joukkuetta, joista neljä SM-sarjoissa ja kahdeksan kansallisella tasolla. Viimeisen neljän vuoden aikana seuraan on perustettu viisi uutta joukkuetta.

”Jokainen joukkueemme on perustettu huolellisen arvioinnin jälkeen, jossa olemme puntaroineet resurssejamme seuran hallinnon, valmennuksen ja jääajan näkökulmasta kasvaviin luistelijamääriin suhteutettuna ja nimenomaan pidemmällä tähtäimellä. Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä, että joukkuevalikoimamme kasvaessa pystymme tarjoamaan enemmän erilaisia luistelijapolkuja myös kansallisella puolella ja yhä useammalle nuorelle mahdollisuuden harrastaa korkealaatuisessa valmennuksessa”, Lehtinen sanoo.

HTK:n muodostelmaluistelun joukkueet ovat Suomen ja maailman parhaimmistoa. Seuran joukkueet voittivat kultaa kaikissa maamme SM-sarjoissa kaudella 2019-2020, jolloin mestaruudet olivat viimeksi jaossa: Helsinki Rockettes SM-senioreiden, Team Fintastic SM-junioreiden ja Finettes SM-noviisien Suomen mestaruuden. Lisäksi HTK:n toinen noviisijoukkue Novettes voitti SM-noviisien hopeafinaalin ja minoreissa kilpaileva MiniMints kansallisten sarjojen loppukilpailun keväällä 2020.

Yhteydenotot uuteen kansalliseen juniorijoukkueeseen liittyen:

Emma Ibisi
Muodostelmaluistelun valmentaja, Helsingin Taitoluisteluklubi
emma.ibisi@helsingintaitoluisteluklubi.com

Helsingin Taitoluisteluklubi HTK on menestynyt ja vireä taitoluistelun erikoisseura. Jäillämme luistelee vuosittain 800-1000 lasta, nuorta ja aikuista. Tarjoamme laadukasta muodostelma- ja yksinluistelun valmennusta ja opetusta niin luistelukouluissa kuin kehitys-, kilpa- ja harrastusryhmissäkin. HTK:n valmennuskulttuurissa korostuvat iloinen tekeminen, kannustava valmennus, luistelijoiden yksilöllinen huomioinen sekä turvallinen kasvu ja kehitys yksilöinä.