Kevään kovin kisa odottaa tekijöitä – ilmoittaudu SM-kisoihin talkoisiin – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Kevään kovin kisa odottaa tekijöitä – ilmoittaudu SM-kisoihin talkoisiin

Kevään kovin kisa odottaa tekijöitä – ilmoittaudu SM-kisoihin talkoisiin

29.12.2017

Suomenmestaruuskisojen järjestäminen maaliskuun alussa on koko Helsingin taitoluisteluklubin heimolle kunniatehtävä. Ja mehän hoidamme sen hyvin!

Helsingin jäähallissa tarvitaan 3.-4.maaliskuuta yli sata vapaaehtoista. Valmistelut hallissa alkavat jo perjantai-iltana heti liigajääkiekkomatsin päättymisen jälkeen. Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään huippukisat, jotka lopulta puretaan sunnuntai-illalla.

Jokaisessa meissä asuu lipuntarkastaja, koppiemo, jääkunnostaja tai tuomarihuoltaja tai jokin muu, mikä? Löydät oman roolisi, kaikki tehtävät ja työvuorot myClubista. Tuttu kummi tai isovanhempi on myös lämpimästi tervetullut mukaan talkoisiin ja tukemaan nuorten urheilua!

SM-kisat ovat upea näytönpaikka ja iso taloudellinen mahdollisuus seuralle. Kerro kisoista kavereillekin ja someta tai jaa kisaan liittyviä Facebook-päivityksiä. Jos tiedät sopivan sponsorin kisoille, ota yhteyttä Marko Laaksoseen marko.laaksonen67@gmail.com.

Luo tunnus ja ilmoittaudu myClubissa

Jokainen talkoolainen luo oman henkilökohtaisen tunnuksen myClubiin. Mikäli olet jo seuran jäsen, sinun ei tarvitse luoda uutta tunnusta, vaan voit käyttää olemassaolevaa tunnustasi. Oman lapsen eli luistelijan tunnusta ei kuitenkaan voi käyttää aikuisen ilmoittautumiseen.

Kun luot itsellesi tunnuksen ilmoittautuaksesi talkoolaiseksi, sinusta ei tule seuran jäsentä eikä se velvoita erilliseen jäsenmaksuun.

Kun ilmoittaudut, kerro viestikentässä järjestäjälle, mitä joukkuetta tai ryhmää edustat, vai oletko kenties luistelukouluvanhempi, yksinluistelija tai seuran alumni.

Älä ilmoittaudu ajallisesti päällekkäisiin tehtäviin! Jos sinulle käy yhtä hyvin jokin muu tehtävä samaan aikaan, niin kerro se viestissä järjestäjälle.

Emme voi taata, että pääset juuri haluamaasi tehtävään, mutta koitamme parhaamme mukaan täyttää toiveet ja lupaamme, että hommia riittää kaikille.

Kiitos, kun tulet mukaan tekemään SM-kisoja 2018!

Kirsi Nurmi-Haikonen ja Katja Näätsaari

kilpailujohtaja ja tapahtumajohtaja