Lämpimästi tervetuloa, HTK:n uusi urheilutoimenkoordinaattori Susanna Pajari! – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Lämpimästi tervetuloa, HTK:n uusi urheilutoimenkoordinaattori Susanna Pajari!

Lämpimästi tervetuloa, HTK:n uusi urheilutoimenkoordinaattori Susanna Pajari!

Vuoden 2022 alusta HTK:n uutena urheilutoimenkoordinaattorina aloittaneen Susannan sydän sykkii isosti niin taitoluistelulle kuin seuratyöllekin.

Urheilutoimenkoordinaattorin tehtävässä Susanna ottaa vastuulleen seura- ja urheilutoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin liittyviä tehtäviä sekä hallinnollisia asioita ja sisäistä viestintää. Tärkeä osa Susannan toimenkuvaa on valmennusresurssien sekä muodostelmaluistelun harrastejoukkuetoiminnan koordinointi ja luistelukoulutoiminnan kehittäminen.

Susanna on koulutukseltaan AMK sosionomi ja STLL 2.tason muodostelmaluisteluvalmentaja. Perheeseen kuuluvat kaksi lasta sekä karvakuono Väinö. Arki pyörii töiden sekä harrastuskuskausten ympärillä, mutta aina tilaisuuden tullen Susanna laittaa luistimet jalkaan ja nauttii ihanista kaaren äänistä joko jäähallin tai luonnon jäällä.

”Luistelu on kuulunut elämääni lähes aina. Vuodesta 1991 alkaen olen tuntenut jäähallien tuoksun, ensin oman aktiiviuran puitteissa, ja nyt myöhemmin seuratyöntekijän ja vanhemman roolissa”, Susanna kertoo.

Rakkaus lajiin on kantanut läpi vuosien

Susannan oma luistelu-ura vei aikoinaan muodostelmaluistelun SM-senioreihin asti EVT:n riveissä. Jo noihin aikoihin hän toimi ohjaajana luistelukoulussa, ja oman aktiiviuran päättymisen jälkeen siirtyminen valmennuksen pariin tuntui innostavalta ja luontevalta. Lähes 13 valmennusvuoden jälkeen Susanna siirtyi opintovapaalle ja valmistumisensa jälkeen varhaiskasvatuksen pariin Vantaan kaupungille.

Vuoden 2022 alusta oli sitten aika palata taitoluistelun pariin taas.

”HTK on houkutteleva ja innostava, yksi Suomen johtavista taitoluisteluseuroista. Seurasta huokuu tekemisen meininki, urheilijoista huolehtiminen sekä asiantunteva ja huippuluokan valmennus. Urheilutoimenkoordinaattorin paikassa monet minulle tärkeät asiat tuntuivat loksahtavan paikoilleen ja koin, että tätä mahdollisuutta en voi jättää välistä”, sanoo Susanna.

Seuratyö on Susannalle tuttua ja uusia tehtäviään hän odottaa innolla.

”Urheiluseuroissa tehdään työtä sydämellä, vapaaehtoiset sekä työntekijät toimivat yhdessä urheilijoiden hyväksi. Seuratyössä pääsee tutustumaan ihmisiin, luomaan verkostoja sekä työskentelemään minua motivoivien asioiden parissa. Koen myös, että tässä roolissa voin hyödyntää omaa osaamistani ja koulutusta laajalla rintamalla.”

Ja mikä parasta, työtä tehdään Susannalle rakkaan lajin parissa ja eteen.

”Taitoluistelu lajina on upea, se antaa elämyksiä niin urheilijoille kuin katsojille. Joka syksy on ihana nähdä uusia kilpailuohjelmia, innokkaita luistelupolun alussa olevia luistelijoita sekä niitä huikeita konkareita, jotka joka vuosi tuovat lajeihin jotain uutta!”