MiniMints ja Team Electric ottivat kultaa kansallisten sarjojen loppukilpailussa. Skylettesille hopeaa ja Best Beforille pronssia – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing MiniMints ja Team Electric ottivat kultaa kansallisten sarjojen loppukilpailussa. Skylettesille hopeaa ja Best Beforille pronssia

MiniMints ja Team Electric ottivat kultaa kansallisten sarjojen loppukilpailussa. Skylettesille hopeaa ja Best Beforille pronssia

Helsingin jäähallissa kisattiin 9.–10.3.2024 muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen loppukilpailu. HTK:n joukkueiden hyvin sujunut kisakausi jatkui onnistuneesti myös kauden päätöskilpailussa. MiniMints voitti minorimestaruuden sekä yleisön että tuomariston valloittaneella suorituksella. Kultaisin mitalein palkittiin myös kansallisissa junioreissa kisaava Team Electric. Skylettes luisteli hienosti hopeaa kansallisissa senioreissa ja Best Before pronssia masters-sarjassa.

MiniMints valloitti huipun viimeistä kertaa upeasti. Ensimmäisestä potkusta lähtien joukkue luisteli rohkeasti, tarinaa kertoen ja yhteistyöstä nauttien. Koko kauden ahkera ja iloinen tekeminen palkittiin kultaisin mitalein”, valmentaja Mimmu kuvaa MiniMints joukkueen huikeaa mestaruutta.

Team Electric luisteli kauden viimeisessä kilpailuissaan upeasti oman sarjan mestaruuteen pistein 60,88. ”Jännittävässä ja kovatasoisessa kilpailussa joukkue luisteli rauhallisen, sujuvan ja eläytyvän ohjelman. Onnistunut kauden päätös huikealle joukkueelle”, kommentoi joukkueen valmennustiimi Team Electricin erinomaista kauden päätöstä.

Best Before-joukkueelle sijoittuminen kärkikolmikkoon oli sekä iloinen yllätys että toisaalta kaudelle asetettujen tavoitteiden täyttymys. Pronssin eteen treenattiin ja nähtiin vaivaa, joukkueesta kerrotaan.

Upeaa työtä koko kauden rennolla meiningillä tehnyt Skylettes onnistui luistelemaan kauniin ohjelmansa vahvasti ja varmasti. Joukkue saavutti kauden ennätyspisteet ja Skylettesin historian ensimmäisen loppukilpailumitalin.

Onnittelemme lämpimästi luistelijoita, valmentajia sekä huoltojoukkoja ja toivotamme luistelun iloa kaikille seuramme joukkueille kaudelle 2024–2025.

Lue lisää:
Skating Finland

Kuvat: Santtu Jaakkola ja Tero Lehtinen