Novettes – uusi SM-noviisijoukkueemme! – Helsingin Taitoluisteluklubi

Novettes – uusi SM-noviisijoukkueemme!

17.4.2018

Uusi SM-noviisijoukkueemme on Novettes!

Helsingin Taitoluisteluklubin (HTK) uusi SM-noviisijoukkue on saanut nimekseen Novettes. Kaudella 2018-2019 joukkueessa luistelee 21 taitavaa ja motivoitunutta tyttöä, iältään 12-14 vuotta. Novettes harjoittelee tavoitteellisesti 5-6 päivää viikossa niin jäällä kuin oheisissa HTK:n huippuvalmennustiimin ohjauksessa ja kilpailee kotimaan lisäksi myös ulkomailla. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Laura Spiridovitsh.

”Seurana olemme iloisia, että muodostelmaluistelu elää ja voi Suomessa hyvin, ja että kiinnostus luistella nimenomaan HTK:ssa on laajaa. Meille uuden SM-noviisijoukkueen perustaminen on osa sitä pitkäjänteistä juniorityötä, jota olemme jo vuosia menestyksekkäästi tehneet. Olemmekin erittäin tyytyväisiä, että voimme nyt tarjota entistä suuremmalle joukolle lahjakkaita nuoria mahdollisuuden harjoitella tavoitteellisesti oman kypsymisen tahdissa sekä kilpailla Suomen ja maailman huipulla”, sanoo Petri Toivanen, HTK:n puheenjohtaja.

HTK:n muodostelmaluistelun joukkueet ovat Suomen ja maailman parhaimmistoa. Seuralla on nyt yhdeksän kilpailevaa muodostelmajoukkuetta, joista neljä SM-tasolla ja viisi kansallisissa sarjoissa. HTK:n SM-seniorijoukkue Helsinki Rockettes on moninkertainen Suomen mestari ja kolminkertainen maailmanmestari, SM-junioreissa kilpaileva Team Fintastic on maailman menestynein juniorijoukkue ja myös SM-noviiseissa luisteleva Finettes on menestynyt erinomaisesti sekä koti- että ulkomaiden kilpakentillä.

HTK:n valmennuskulttuurissa korostuvat iloinen tekeminen, kannustava valmennus, luistelijoiden yksilöllinen huomioinen sekä turvallinen kasvu ja kehitys yksilöinä.

Lisätietoja:

Laura Spiridovitsh

Muodostelmaluistelun valmentaja, Helsingin Taitoluisteluklubi

p. 044 725 3742

laura.spiridovitsh@helsingintaitoluisteluklubi.com

Helsingin Taitoluisteluklubi HTK on menestynyt ja vireä taitoluistelun erikoisseura. Jäillämme luistelee vuosittain 800-1000 lasta, nuorta ja aikuista. Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta muodostelma- ja yksinluistelun valmennusta ja opetusta niin luistelukouluissa kuin kehitys-, kilpa- ja harrastusryhmissäkin.