Qridi Sport -ohjelmisto käyttöön muodostelmaluistelu-joukkueissa – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Qridi Sport -ohjelmisto käyttöön muodostelmaluistelu-joukkueissa

Qridi Sport -ohjelmisto käyttöön muodostelmaluistelu-joukkueissa

28.5.2019

Helsingin Taitoluisteluklubi on menestynyt ja vireä taitoluistelun erikoisseura. Jäillämme luistelee vuosittain 800-1000 lasta, nuorta ja aikuista.

Seuran joukkueet, kolminkertainen maailmanmestari Helsinki Rockettes ja junioripuolella kansainvälisellä tasolla menestynyt Team Fintastic, ovat maailman huippujoukkueita.

Qridi Sport on pedagoginen urheilijan kehittämisympäristö, joka mahdollistaa valmentamisen aiempaa kokonaisvaltaisemmin. Sovelluksen avulla urheilija voi reflektoida tekemistään itsearviointien kautta, asettaa henkilökohtaisia tavoitteita toiminnalleen sekä täyttää harjoitus- tai ruokapäiväkirjaa ja tehdä valmentajan antamia harjoitteita.

”Säännöllinen oman toiminnan reflektointi ja eri osapuolilta tuleva palaute ohjaa urheilijoita kiinnittämään huomiota omaan hyvinvointiinsa ja kehittymään urheilijana. Pitkältä aikaväliltä kertyvä visualisoitu data tukee valmennustyötä ja urheilijan kasvua itseohjautuvaksi.” Kimmo Koskenkorva, Qridi Oy

Taitoluisteluyhteisönä Helsingin Taitoluisteluklubi on ainutlaatuinen, joka tarjoaa kannustavan ja innostavan ympäristön onnistua, kehittyä ja kasvaa niin urheilijana kuin ihmisenä. Qridi Sportin käyttö tukee hyvin näiden arvojen ja tavoitteiden toteuttamista.

”Qridi auttaa meitä – niin urheilijoita kuin valmentajia – monin tavoin tavoitteellisessa urheilussa ja voimme antaa myös palautetta arvostavasti ja henkilökohtaisesti.” Kaisa Arrateig Päävalmentaja, Helsinki Rockettes.

Qridi-sovellus on brändätty Helsingin Taitoluisteluklubin väreillä ja logoilla. Brändäyksen on mahdollistanut seuran yhteistyökumppani, Apteekki Medena.

www.qridisport.fi