Rockettes on nyt Helsinki Rockettes – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Rockettes on nyt Helsinki Rockettes

Rockettes on nyt Helsinki Rockettes

Helsingin Taitoluisteluklubin muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkue vaihtaa nimeään

Rockettes on nyt Helsinki Rockettes

Helsingin Taitoluisteluklubin (HTK) muodostelmaluistelun SM-seniorijoukkue vaihtaa nimeään. 6.12.2017 lähtien aiemmin Rockettes-nimellä tunnettu joukkue esiintyy ja kilpailee jatkossa nimellä Helsinki Rockettes.

Nimenmuutoksen taustalla on yksilöllisyyteen ja erottuvuuteen liittyvät syyt.

”Etenkin kansainvälisissä yhteyksissä nimi Rockettes on ollut hieman ongelmallinen, sillä samaa nimeä kantaa myös yhdysvaltalainen, omassa maassaan varsin tunnettu tanssiryhmä Radio City Rockettes, joka myöskin omistaa nimen kansainvälisen tuotemerkin”, HTK:n toiminnanjohtaja Kirsi Nurmi-Haikonen sanoo.

”Nimenmuutoksen myötä sekoittumisen vaaraa ei enää ole ja toisaalta nimestä selviää nyt jo heti ensi vilkaisulta, mitä maata joukkueemme edustaa. Suomen edustaminen maailmalla on aina ilo ja kunnia, joten erittäin ylpeänä kannamme suomalaisuutta myös joukkueemme nimessä”, Helsinki Rockettesin ja koko HTK:n muodostelmaluistelun päävalmentaja Kaisa Arrateig toteaa.

Helsinki Rockettes on Suomen vanhin muodostelmaluistelujoukkue, jonka perustettiin Helsingin Taitoluisteluklubiin kaudelle 1984–85 alun perin nimellä The Rockets. Joukkue on moninkertainen Suomen mestari ja edustanut Suomea maailmanmestaruuskisoissa 2000-luvulla lukuisia kertoja. Maailmanmestaruuden joukkue on voittanut kolme kertaa vuosina 2008, 2010 ja 2011. Kuluvalla kaudella 2017-2018 Helsinki Rockettesin tavoitteena on lumota katsojat vaikeilla ja vauhdikkailla koreografioilla ja saavuttaa MM-mitali.

Lisätietoja:

Kirsi Nurmi-Haikonen

Toiminnanjohtaja, Helsingin Taitoluisteluklubi

p. 040 358 8008

kirsi.nurmi-haikonen@helsingintaitoluisteluklubi.com

 

Kaisa Arrateig

Muodostelmaluistelun päävalmentaja, Helsingin Taitoluisteluklubi

p. 050 020 1073

kaisa.arrateig@gmail.com