Sinä 15-17 vuotias luistelutaitoinen nuori – tule kesätöihin Helsingin Taitoluisteluklubiin! – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Sinä 15-17 vuotias luistelutaitoinen nuori – tule kesätöihin Helsingin Taitoluisteluklubiin!
Kesätyö HTK

Sinä 15-17 vuotias luistelutaitoinen nuori – tule kesätöihin Helsingin Taitoluisteluklubiin!

Helsingin Taitoluisteluklubi (HTK) on menestynyt ja vireä taitoluistelun erikoisseura. Jäillämme luistelee vuosittain 800-1000 lasta, nuorta ja aikuista. Meillä voi aloittaa luistelukouluissa, siirtyä kehitysryhmien kautta kilparyhmiin tai jatkaa lajia mukavana harrastuksena – vaikka aikuisiällä. Tarjoamme laadukasta ja tavoitteellista valmennusta niin yksin- kuin muodostelmaluistelussakin turvallisessa, kannustavassa ja iloisessa ilmapiirissä.

Kesällä 2019 olemme mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. Kampanjan puitteissa haemme nyt kesätöihin reipasta, urheilullista ja ennakkoluulotonta, lasten kanssa toimeen tulevaa luistelutaitoista 15-17 vuotiasta nuorta ajalle 3.6. – 14.6.2019.

Tulet työskentelemään seuramme pienempien luistelijoiden parissa kesän harjoitusleirin päiväohjaajan apuna. Osallistut muiden valmentajiemme mukana jääharjoituksiin kilparyhmiin tähtäävien luistelijoiden kanssa ja osallistut myös päiväleirin muuhun oheistoimintaan. Omalta osaltasi olet mukana huolehtimassa lasten turvallisuudesta ja viihtymisestä leirillä. Toivomme hakijoilta myös intoa ja valmiutta kertoa kesätyöstään HTK:n sosiaalisen median kanavissa.

Hae kesätyöpaikkaa 18.4.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen kirsi.nurmi-haikonen@helsingintaitoluisteluklubi.com.