Uusi ensijoukkue MikroMints aloittaa – kokeile ilmaiseksi syyskuun ajan – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Uusi ensijoukkue MikroMints aloittaa – kokeile ilmaiseksi syyskuun ajan
Kuva: Ville Levijärvi

Uusi ensijoukkue MikroMints aloittaa – kokeile ilmaiseksi syyskuun ajan

HTK:n muodostelmaluisteluperhe kasvaa uudelle joukkueella, kun syyskuussa toimintansa aloittaa iloinen ja reipas muodostelman alkeita harjoitteleva ensijoukkue MikroMints.

MikroMints on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille tytöille ja pojille. MikroMintsit eivät vielä kilpaile, mutta harjoituksissa tutuiksi tulleita elementtejä piiriä, riviä, blokkia, myllyä ja läpimenoa vanhemmat ja fanit pääsevät ihailemaan kauden päätöstapahtumassa.

Harjoitteluun kuuluu myös perusluistelua, kaaritekniikkaa, erilaisia askeleita, musiikkiin luistelua, pyörähdyksiä sekä hypähdyksiä kahden vastuuohjaajan vetämänä. Oheisharjoituksissa kerran viikossa temppuillaan ja harjoitetaan motoristen perustaitojen lisäksi lajia tukevaa ketteryyttä ja liikkuvuutta.

Laji- ja oheistaitojen lisäksi MikroMintsit harjoittelevat joukkueessa toimimista, kaverin kannustusta ja hyvän yhteishengen luomista. MikroMintsien alkutaipaleella tärkeintä on reipas ja innostunut asenne.

Ensimmäiset treenit uudella joukkueella pidetään 14.9. Kaarelan jäähallissa klo 17.15-18.05 (jää) ja 18.15-18.45 (oheiset/jumppa).

Ilmoittaudu tästä mukaan kokeilemaan ilmaiselle jaksolle 14.9. – 3.10.2021

Lisätietoja antaa elokuun puolivälin jälkeen harrastepäällikkö Nina Toivonen: luistelukoulu@helsingintaitoluisteluklubi.com

 

MikroMintsien harjoitusajat kaudella 2021-2022:

Tiistai: Kaarela Klo 17.15-18.05 (jää) ja 18.15-18.45 (oheiset/jumppa)

Sunnuntai: Hernesaari Klo 14.15-15.00 (jää)