Vahvistamme muodostelman valmennustiimiä – Hae meille muodostelmaluistelun valmentajaksi! – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing Vahvistamme muodostelman valmennustiimiä – Hae meille muodostelmaluistelun valmentajaksi!

Vahvistamme muodostelman valmennustiimiä – Hae meille muodostelmaluistelun valmentajaksi!

Helsingin Taitoluisteluklubi (HTK) on menestyvä ja vastuullinen Olympiakomitean tähtiseura ja huippu-urheilun tähtiseura muodostelmaluistelussa. Jäillämme luistelee vuosittain lähes 1000 lasta, nuorta ja aikuista. Meitä motivoi jatkuva kehittyminen ja suomalaisen muodostelmaluistelun edelläkävijyys.  

Katseemme on jo tulevassa. Vahvistamme muodostelman valmennustiimiä ja sen rakenteita. Nyt haemme joukkoomme MUODOSTELMALUISTELUN VALMENTAJAA. 

Sovit hyvin timanttiseen valmennustiimiimme,  jos  

  • palat innosta työskennellä tavoitteellisten ja ahkerien luistelijoiden kanssa. 
  • valmennusotteesi on urheilijalähtöinen, energinen ja innostava.  
  • jaat arvomme: kohtaat arvostuksella ja avoimesti. Työtäsi ohjaa tavoitteellisuus sekä luistelun ilo.  
  • valmennat omilla vahvuuksillasi.  
  • sinulla on tehtävään sopiva kokemus ja koulutus (vähintään perus- ja jatkotason valmentajatutkinto ja/tai liikuntatieteen opinnot) sekä halukkuutta kehittyä valmentajana.  
  • kannat vastuuta yksin ja yhdessä. Teet mielelläsi tiimityötä. Tuet ja jaat osaamistasi myös valmennuspolun alkupolulla oleville valmentajillemme.    

HTK:ssa haastat päivittäin itseäsi ja urheilijoita kasvamaan, oppimaan ja nauttimaan. Haluat rikkoa ennätyksiä, et urheilua. Tukenasi on koko muodostelman valmennustiimi. Omat tavoitteesi, kiinnostuksesi ja osaamisesi määrittävät ne joukkueet, joiden kanssa tulet työskentelemään.   

Kiinnostuitko? Soita tai jätä viesti ja kysy lisää valmennustyöstä Helsingin Taitoluisteluklubissa. Yhteydenottoihin vastaavat arkisin urheilutoimen koordinaattori Susanna Pajari p. 040 7265841 tai huippu-urheilupolun johtaja Kaisa Arrateig p. 0500 201073. 

Lähesty meitä rohkeasti, pidämme yhteydenottosi  luottamuksellisena. Kisakausi on nyt kuumimmillaan ja tunnemme kiireesi. Siksi meille riittää vapaamuotoinen viesti kiinnostuksestasi ja CV palkkatoivomuksellasi 15.2.2023 mennessä. susanna.pajari@helsingintaitoluisteluklubi.com.