HTK etsii valmentajaa/valmentajia muodostelmaluistelun valmennustiimiin – Helsingin Taitoluisteluklubi
You are currently viewing HTK etsii valmentajaa/valmentajia muodostelmaluistelun valmennustiimiin

HTK etsii valmentajaa/valmentajia muodostelmaluistelun valmennustiimiin

Helsingin taitoluisteluklubi etsii huipputyyppiä huipputiimiin! Haluatko päästä kehittymään ammattitaitoisen ja innostuneen valmennustiimin sekä motivoituneiden ja päämäärätietoisten nuorten urheilijoiden kanssa? Etsimme valmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2021 – 30.4.2023, mutta on myös mahdollista, että valmentajan pesti voisi jatkua myös määräajan jälkeen. Valmennusosaamistasi tarvitaan niin minoreissa, kansallisen sarjan kuin SM-sarjan huippujoukkueissammekin; vastuualueesi sovitaan osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Palkkaamme valmennustiimiimme yhden tai useamman työntekijän kokoaikaiseksi tai tuntisopimuksella.

EDELLYTÄMME SINULTA

 

-tehtävään sopivaa valmennuskoulutusta (vähintään perus- ja jatkotason valmentajatutkinto) ja/tai halukkuutta kouluttautua valmentajana

-riittävää kokemusta muodostelmavalmentajan työstä sekä näyttöjä vastuuvalmentajana toimimisesta

-vahvaa omaa muodostelmaluistelutaustaa

-hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä innostavaa ja kehittymistä
tukevaa valmennusotetta

-vastuullista asennetta lasten ja nuorten kanssa toimimiseen

-kasvatustieteen opinnot katsotaan eduksi

Kyseessä on vastuuvalmentajan sijaisuus. Työsuhteen jatkuminen voi olla mahdollista määräajan päättymisen jälkeen. Sovellamme määräaikaisessa sopimuksessa neljän kuukauden koeaikaa. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista. Ote on asianomaisen itse hankittava. 

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti CV, vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi seuran toimistolle toimisto@helsingintaitoluisteluklubi.com 15.5.2021 Lisätietoja tehtävästä saat päävalmentaja Kaisa Arrateigilta kaisa.arrateig@helsingintaitoluisteluklubi.com Tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja seurastamme löydät myös nettisivuiltamme www.helsingintaitoluisteluklubi.com, instagramista #htk_luistelunilo, #htk_onparasta ja #htk_yhdessä. Facebookista löydät meidät nimellä Helsingin taitoluisteluklubi ry.