Harraste- ja aikuisluistelu – Helsingin Taitoluisteluklubi

harraste- ja aikuisluistelu

Taitoluistelua voi harrastaa myös harrastepohjalta, luistelun ilosta nauttien.

harrasteluistelu nuorille

Harrastajatryhmä sopii 12-15-vuotiaille luistelijoille, joilta löytyy aikaisempaa luistelukokemusta ja halua kehittää yksilöllistä luistelutaitoa. Harrastajat harjoittelevat jo vaativampia askelia kuten kolmosia ja käänteitä sekä niiden yhdistelemistä, hyppyjä, piruetteja sekä liukuja. Jokainen pääsee harjoittelemaan omien taitojensa mukaisia asioita. Ryhmässä on mahdollisuus luistella joko kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa. Ryhmä ei kilpaile.

Show Synchro-ryhmä on tarkoitettu 9-14-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille ja hieman aikaisempaa luistelukokemusta omaaville luistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan haastavampia luistelutaitoja, esimerkiksi askeleita, piruetteja ja hyppyjä sekä tutustutaan muodostelmaluistelun elementteihin. Ryhmä esiintyy seuran joulu- sekä kevätjuhlassa. RYHMÄ EI LUISTELE SYYSKAUDELLA 2022.

Aikuisten luistelukoulut ja joukkueet

Luistelun voi aloittaa – tai vanhoja taitoja elvyyttää – myös aikuisiässä! Tarjoamme syksyllä 2022 aikuisluistelukouluja sekä aloittelijoille että edistyneemmille aikuisluistelijoille. Hieman jo kokeneemmat aikuisluistelijat voivat pyrkiä kansallisissa sarjoissa kisaavaan JääLeidit -muodostelmaluisteluryhmäämme. Masters-sarjassa kisaava BestBefore-muodostelmajoukkueemme soveltuu kilpa-uransa lopettaneille luistelijoille.