Kilpailutuloksia – Helsingin Taitoluisteluklubi

Tulokset kaudella 2023–2024

AjankohtaKilpailuSarjaJoukkueSP pisteetFS pisteetYhteensäSijoitus
Finlandia TrophyHelsinki Rockettes1.
4.–5.11.2023ML 1 SM, HelsinkiSM-noviisitFinettes87.4687.461.
-”-SM-junioritTeam Fintastic67.87 98.32 166.193.
-”-SM-senioritHelsinki Rockettes69.38 142.19211.572.

muodostelmaluistelussa htk:n kilpajoukkueet ovat suomen ja maailman kärkeä

Helsingin Taitoluisteluklubi on muodostelmaluistelussa Suomen menestyneimpiä seuroja. HTK:n ammattivalmentajat kehittävät perinteikkään seuran joukkueita monipuolisesti ja kannustavasti, ja pitkäjänteinen työ onkin palkittu monella mitalilla.

HTK:n joukkueet osallistuvat kilpailuihin kotimaassa ja kansainvälisesti aktiivisesti. Parhaiten pysyt tämän kauden kisavauhdissa mukana, kun seuraat Suomen taitoluisteluliiton uutisointia sekä joukkueiden omia sivuja.

Helsinki Rockettes
Team Fintastic
Finettes
Novettes
MiniMints
MiniSparkes

Saavutetut maailmanmestaruudet, mitalit ja pokaalit on lueteltu Helsingin Taitoluisteluklubin muodostelmajoukkueiden esittelyissä.

milloin muodostelmassa kilpaillaan?

Suomessa muodostelmaluistelun kisakausi alkaa lokakuussa SM-senioreiden lyhytohjelmakilpailulla Finlandia Trophyssä Espoossa. SM-sarjan joukkueet osallistuvat ykkös- ja kakkosvalintakisoihin marras- ja joulukuussa. Tammi-helmikuu on kuuminta kansainvälisten kisojen aikaa.

Maailmanmestaruuskisojen ajoituksesta johtuen SM-juniorien 3.valintakisa on usein helmikuussa, kun taas SM-seniorien MM-kisaedustus ratkeaa Suomen mestaruuskisoissa maaliskuun alussa.

Kansallisten sarjojen kilpailuissa ratkeavat minoreiden, noviisien junioreiden, senioireiden sekä aikuisten ja Master-sarjan joukkueiden paremmuusjärjestys. Kansallisten sarjojen 1. kisat järjestetään yleensä marraskuussa ja 2. kisat helmikuussa. Maaliskuun lopussa on 3. kilpailu, jota pidetään epävirallisena SM-kilpailuna. Lisäksi joukkueet osallistuvat kauden aikana aluemestaruuskisoihin, kutsukisoihin ja mahdollisesti kisaan ulkomailla.

Tutustu Taitoluisteluliiton kisakalenteriin

Tästä Kansainvälisen Taitoluisteluliiton ISU:n muodostelmaluistelusivuille

kilpailutuloksia kausittain