Luistelukouluryhmät – Helsingin Taitoluisteluklubi

Luistelukouluryhmät

HTK:n luistelukoulussa opit luistelutaitoja kannustavassa ilmapiirissä. Ryhmiä lapsille, koululaisille ja nuorille.

Syksyn 2023 ryhmät päivitetään alkukesän aikana.

Jäätähdet 3–6-vuotiaille

JääTähtien ryhmissä 3-6 -vuotiaiden on helppoa aloittaa uuden opettelu! Luistelu on loistavaa liikuntaa, joka kehittää kehon koordinaatiota, – siitä on iloa kaikissa muissakin lajeissa.

JääTähdissä harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia ja musiikkia apuna käyttäen. Lapset jaetaan kauden alussa pienryhmiin, joissa opetus tapahtuu kannustavassa ja myönteisessä ilmapiirissä.

Nuorimmille luistelijoille suosittelemme kypärän tai turvapannan käyttöä. Mukaan omat luistimet ja kypärä/turvapanta. Varusteiden tulisi olla lämpimät liikuntaan sopivat vaatteet.

 

 

Jääsalamat 4–7-vuotiaille

Pojat jäällä -tapahtumassa pelatiin.

JääSalamat ovat 4–7-vuotiaiden vauhdista pitävien poikien oma ryhmä. JääSalamoille opetetaan niin jääkiekossa kuin taitoluistelussakin tarpeellisia perusluistelutaitoja. 

JääSalamoissa harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja erilaisia leikkejä, mielikuvia ja musiikkia apuna käyttäen.

Nuorimmille luistelijoille suosittelemme kypärän käyttöä. Mukaan omat luistimet ja kypärä. Varusteiden tulisi olla lämpimät liikuntaan sopivat vaatteet.

 

 

Helsinki Rockettes -muodostelmaluistelukoulu

Jokainen lapsi on kultaa ja tarvitsee onnistumisen kokemuksia, riemua ja oppimisen iloa! Niitä tarjoaa Helsinki Rockettes muodostelmakoulu. Muodostelmakoulussa opitaan perusluistelutaitoja, potkuja, sirklausta, hypähdyksiä, erilaisia liukuja,  muodostelman alkeita ja tietysti tärkeitä kaveruus- ja yhteistyötaitoja. Muodostelmakoulun kummijoukkue Helsinki Rockettes luistelee maailman huipulla. Joukkue haluaa rohkaista jokaista lasta mukaan luistelemaan ja liikkumaan. Ilolla ja hyvässä seurassa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan kultaisten ryhmään.

Muodostelmaluistelukoulu sopii 5–8-vuotiaille muodostelmaluistelusta kiinnostuneille, luistelun alkeet hallitseville lapsille, jotka innostuvat yhdessä tekemisestä jäällä.

Muodostelmaluistelukoulussa voi luistella kerran viikossa tai vaihtoehtoisesti kaksi kertaa viikossa. 

Mukaan omat luistimet ja suosittelemme turvapannan käyttöä. Varusteiden tulisi olla lämpimät, liikuntaan sopivat vaatteet.

 

 

Lapsi ja aikuinen

Yhteinen harrastus ja uusia taitoja? Jos 3–7-vuotias kaipaa tukea uuden opetteluun, tässä ryhmässä voi harjoitella ohjatusti yhdessä oman aikuisen kanssa. Ryhmässä tehdään paljon pariharjoituksia, leikitään ja opitaan iloisella mielellä.

Nuoremmille luistelijoille suosittelemme kypärän tai turvapannan käyttöä. Mukaan omat luistimet ja kypärä/turvapanta. Varusteiden tulisi olla lämpimät liikuntaan sopivat vaatteet.

 

Koululaiset

Koululaisten ryhmään ovat tervetulleita kaikki kouluikäiset, luistelusta kiinnostuneet. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti luistelun perustaitoja: eteen- ja taaksepäin luistelua, kaaria, kääntymistä, liukuja, piruetteja ja hyppäämistä.

Aloitteleville luistelijoille suosittelemme kypärän tai turvapannan käyttöä. Mukaan omat luistimet ja kypärä/turvapanta. Varusteiden tulisi olla lämpimät liikuntaan sopivat vaatteet.

Ryhmä on jaettu iän mukaan kahteen eri kurssiin:

 Alakouluikäiset 7-12-vuotiaat.

 Yläkouluikäiset 12-15-vuotiaat.

 

Harrastajat

Ryhmä sopii 12-15-vuotiaille luistelijoille, joilta löytyy aikaisempaa luistelukokemusta ja halua kehittää yksilöllistä luistelutaitoa. Harrastajat harjoittelevat jo vaativampia askelia kuten kolmosia ja käänteitä sekä niiden yhdistelemistä, hyppyjä, piruetteja sekä liukuja. Jokainen pääsee harjoittelemaan omien taitojensa mukaisia asioita.

Ryhmässä on mahdollisuus luistella joko kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa.