Muodostelmaluistelun kehitysryhmät – Helsingin Taitoluisteluklubi

Muodostelmaluistelun kehitysryhmät

Luistelu on mukava harrastus, jonka parissa voi jatkaa myös luistelukoulun jälkeen. Kehitysryhmiimme otetaan jatkuvasti uusia innokkaita luistelijoita. Ryhmiin voi siirtyä ja niistä jatkaa eteenpäin myös kesken kauden.

Tintit

Tinttien kehitysryhmä on ensimmäinen askel kohti kilpaluistelua. Tintit ovat noin 4–6-vuotiaita ja harjoittelevat jäällä kaksi kertaa viikossa. Tinttien harjoittelussa painotetaan perusluistelun hallintaa ja liikkuvuutta. Opetukseen kuuluu musiikkia, leikkejä, harjoitteita ja luistelun iloa. Tinteistä siirrytään joko yksinluistelun pariin tai muodostelmaluistelun MikroMints-ensijoukkueeseen.

MikroMints-ensijoukkue

MikroMints on HTK:n iloinen ja reipas muodostelman alkeita harjoitteleva ensijoukkue. Ensijoukuueeseen siirrytään, kun  luistelu sujuu eteen- ja taaksepäin. Joukkuetoiminnassa on tärkeää hyvä yhteishenki ja joukkuekaverin kannustus, näitä harjoitellaan yhdessä. MikroMintsit harjoittelevat kahtena päivänä viikossa, kahdesti jäällä ja lisäksi oheisissa jään ulkopuolella. MikroMints on tarkoitettu 5–8-vuotiaille. MikroMints-ensijoukkueesta siirrytään tulokkaiden sarjassa kilpailevaan MiniSparkles-joukkueeseen.

Lisätietoja kehitysryhmistä antaa urheilutoiminnan koordinaattori Susanna Pajari: susanna.pajari@helsingintaitoluisteluklubi.com

Ensijoukkue