Yhteistyökumppanit – Helsingin Taitoluisteluklubi

yhteistyökumppanit

Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate tarjoaa luistelijalle kokonaisvaltaista palvelua – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, huollon, huippuluokan tarvikkeet sekä vaatteet!  Lucky Skaten työntekijöillä on laaja ja monipuolinen kokemus lajin ja huippu-urheilun parista. Asiakkaita palvellaan ammattitadolla sekä Töölön myymälässä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki)  että verkossa, ajanvarauksella tai ilman. Lucky Skatelle asiakastyytyväisyys on kunnia-asia.

Helsingin Taitoluisteluklubin jäsenet saavat -10 % alennuksen kaikista Lucky Skaten tuotteista. Alennus (koodi: HTK) on hyödynnettävissä sekä myymälässä että verkkokaupassa.

Lue lisää: www.luckyskate.fi

Urheilu Mehiläinen palvelee valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.

Seuran urheilijoiden tapaturmahoito Mehiläisessä:

Välitön ensiapu Töölön Mehiläisen päivystyksessä ma-pe klo 8-21 ja la-su 9-21.

Asiakaspalvelu ohjaa urheilijan ja tämän perheenjäsenen kokeneille asiantuntijoille. Töölön Mehiläisessä on mahdollisuus saada kaikki terveyspalvelut, ensiavusta kuntoutukseen, samasta paikasta.

Rekisteröi koko perhe Mehiläiseen:

 https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen/urheilunetti

Ajan voit varata osoitteesta: https://ajanvaraus.mehilainen.fi/ tai soittamalla puh.numeroon  p. 01 041 400.

Urheilu Mehiläisen yhteyshenkilönä toimii Elina Myllymäki, Fysioterapeutti ja Urheilu Mehiläisen koordinaattori. elina.myllymaki@mehilainen.fi

Päivitämme sivua! Muut yhteistyökumppanimme löydät toistaiseksi etusivulta.