Smilettes – Helsingin Taitoluisteluklubi

smilettes

Kansalliset noviisit

Helsingin Taitoluisteluklubi perustaa tänä keväänä uuden muodostelmaluistelun kansallisen noviisijoukkueen nimeltään Smilettes. Smilettes joukkueeseen voivat hakea kaikki 10-14-vuotiaat luistelijat, jotka haluaisivat oppia muodostelmaluistelun taitoja ja päästä kilpailemaan joukkueen kanssa kansallisten noviisien sarjassa. Joukkueen tavoitteena on luistelun ilo, kannustavassa ja turvallisessa harjoitusympäristössä, yhdessä oppien ja kehittyen.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Sanna Tervala, jolla on pitkä kokemus muodostelmaluistelun valmentajana, Sanna on myös itse luistellut oman muodostelmaluistelu-uransa Helsingin Taitoluisteluklubissa. Toisena valmentajana toimii Helsinki Rockettes joukkueessa luisteleva Inka Korpio, Inka on ollut mukana muodostelmaluistelujoukkueiden valmennuksessa sekä ohjannut luistelukouluja, kehitysryhmiä ja aikuisluistelijoita Helsingin Taitoluisteluklubissa.

Kuva: Johannes Ollikainen

Joukkue tulee harjoittelemaan 2-3 kertaa viikossa, harjoituksiin kuuluu jää- ja oheisharjoittelua. Harjoitusten aikataulu on jaksottaista, sillä joukkue harjoittelee myös kesäkaudella, jolloin harjoitusajat ovat erilaiset, kuin vakiokaudella.  Elokuussa joukkue palaa harjoituksiin.

Kaudella 2023-2024 joukkue ei vielä kilpaile.

Lisätietoja saat urheilutoiminnan koordinaattorilta:

susanna.pajari@helsingintaitoluisteluklubi.com