Smilettes – Helsingin Taitoluisteluklubi

smilettes

Kansalliset noviisit

Helsingin Taitoluisteluklubi perusti keväällä 2023 uuden muodostelmaluistelun kansallisen noviisijoukkueen nimeltään Smilettes.

Kuluneen kauden 2023-2024 joukkue on keskittynyt harjoitteluun kaksi kertaa viikossa jäällä ja kerran viikossa oheisharjoituksissa. 

Smilettes joukkueeseen voivat hakea kaikki 10-14-vuotiaat luistelijat, jotka haluaisivat oppia muodostelmaluistelun taitoja ja päästä kilpailemaan joukkueen kanssa kansallisten noviisien sarjassa. Joukkueen tavoitteena on luistelun ilo, kannustavassa ja turvallisessa harjoitusympäristössä, yhdessä oppien ja kehittyen.

Joukkueen valmennuksesta vastaa Sanna Tervala, jolla on pitkä kokemus muodostelmaluistelun valmentajana, Sanna on myös itse luistellut oman muodostelmaluistelu-uransa Helsingin Taitoluisteluklubissa. 

Kuva: Johannes Ollikainen

 

Joukkue tulee harjoittelemaan 2-3 kertaa viikossa, harjoituksiin kuuluu jää- ja oheisharjoittelua. Harjoitusten aikataulu on jaksottaista, sillä joukkue harjoittelee myös kesäkaudella, jolloin harjoitusajat ovat erilaiset, kuin vakiokaudella.  Elokuussa joukkue palaa harjoituksiin.

Kaudella 2024-2025 joukkueen on tarkoitus aloittaa myös kilpaileminen kansallisten noviisien sarjassa. 

Lisätietoja saat vastuuvalmentaja Sannalta:

sanna.tervala@helsingintaitoluisteluklubi.com