Melissa Lähde – Helsingin Taitoluisteluklubi
Melissan mielestä on tärkeää, että luistelijat saavat kokea treeneissä pätevyyden ja uuden oppimisen tunteita: "Uskon, että kovaa työtä tekevät ja oppimisesta nauttivat yksilöt ja tiimit nousevat parhaaseen potentiaaliinsa”.

melissa lähde

Vastuuvalmentaja: MiniMints, MiniSparkles

Vanhempainvapaalla 12/2023 alkaen

melissa.lahde@helsingintaitoluisteluklubi.com

uralla saavutettua

MiniSparklesin valmentajana: tulokkaiden loppukilpailun voitto 2022

tausta

Melissalla eli Mellulla on liikuntatieteiden maisterin tutkinto (liikunnan ja terveystiedon opettaja) Jyväskylästä (2018) sekä Academic personal trainer-tutkinto (2019). Melissa aloitti valmentamisen 2016 Jyväskylän Taitoluisteluseurassa. Ennen tuloaan Helsingin Taitoluisteluklubiin hän toimi kauden 2019–2020 JyTLS:n muodostelmaluistelun päävalmentajana.

Oman 14-vuotisen luistelu-uransa Melissa luisteli Helsingin Taitoluisteluklubissa, aina Team Fintasticin riveihin asti. Kirkkaimmat saavutukset aktiivivuosilta ovat 3 JWCC-kultaa Team Fintasticissa vuosilta 2008, 2009 ja 2010. Melissa on luistellut myös kauden 2005-2006 Australiassa Sydneyssä Fire On Ice -seniorijoukkueessa.

näin valmennan

Nautin työskentelystä yhdessä luistelijoiden ja joukkueiden kanssa. Harjoituksissa luon positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä. Pidän tärkeänä, että joukkueen yhteishenki on yhtenäinen ja luistelijat tuntevat itsensä tasavertaisiksi joukkueessa.

Tavoitteenani on tukea jokaisen luistelijan kasvua ja kehitystä kokonaisvaltaisesti yksilöinä, siksi urheilijoiden tunteminen on minulle tärkeää. Toivon, että valmennukseni kautta luistelijoille tarttuu harrastuksesta paljon oppeja matkaan lajitaitojen lisäksi, kuten yhteistyötaitoja, tunne- ja vuorovaikutustaitoja sekä vahvempi itsetuntemus. Pyrin mahdollistamaan luistelijoille harjoitusten aikana paljon pätevyyden kokemuksia, jotta luistelijoiden usko oppimiseen ja omaan osaamiseen lisääntyy.

Olen valmentajana hyvin välittävä, energinen, määrätietoinen ja lempeä. Lisäksi minulle työssäni on tärkeää jatkuva itseni kehittäminen monipuolisesti.