Nina Toivonen – Helsingin Taitoluisteluklubi
- Lapset oppivat yllättävän nopeasti, kun heitä saa tekemään uusia asioita leikin varjolla, nauraa harrastepäällikkö Nina Toivonen, joka vastaa HTK:n luistelukouluista.
Nina Toivonen

nina toivonen

 Harrastepäällikkö ja luistelukoulujen rehtori on vastuussa kehitysryhmistä. 

uralla saavutettua

Yksinluistelussa

Yksinluistelun SM-kisapaikka 2009

Muodostelmaluistelussa

Kansallisten junioreiden loppukilpailun sijoitukset vuosina

  • 2010-2011 (kultaa)
  • 2011-2012 (kultaa)
  • 2012-2013 (hopeaa)

STLL:n II-tason valmentajakoulutus 2013

tausta

Urheilijapolkuni käynnistyi 3-vuotiaana voimistelulla ja baletilla, taitoluisteluun siirryin 6-vuotiaana. Yksinluistelun parissa vierähti 12 vuotta aina SM-junioreihin saakka, ja sen jälkeen luistelin kolme vuotta muodostelmaluistelun kansallisissa junioreissa ennen kuin aloitin valmentamisen. Olen työskennellyt yksinluistelun vastuuvalmentajana ja kehitysryhmien vastaavana lähes 10 vuoden ajan. Valmennettavani ovat olleet luistelukoulusta aina SM-tason luistelijoihin asti. Helsingin taitoluisteluklubin harrastepäällikkönä aloitin syksyllä 2019.

näin valmennan

Valmentaminen ei pelkästään ole työ muiden joukossa, vaan todellakin intohimo, jolle annan kaikkeni ja joka antaa minulle vähintään yhtä paljon. 

Valmentamisessa oppii paljon sekä muista että itsestään. Luistelijoiden onnistumiset ovat samalla minun onnistumisiani ja ylpeyden aiheitani. Palkitsevinta tässä työssä onkin nähdä luistelijoiden kehittyminen ja uuden oppimisen riemu.