"Parasta ennen, parasta aina, parasta juuri nyt" on upean Masters-joukkueemme Best Beforen motto aina valmentajaa myöten

ringa rihtamo

Vastuuvalmentaja: Best Before.

uralla saavutettua

Kausi 2018-2019 oli Ringalle debyyttikausi valmentajan roolissa. Tämän kauden aikana Best Before menestyi mallikkaasti voittaen kauden kuudesta kilpailusta neljä kultaista mitalia.

Kauden tähtihetkiä olivat ehdottomasti aluemestaruuskilpailuiden ja Budapestin kansainvälisten kilpailuiden voitto, joista jälkimmäisessä valmentaja pääsi myös itse kilpajäälle luistelemaan!

tausta

Ringa on koulutukseltaan terveydenhoitaja AMK sekä kauppatieteiden kandidaatti. Tällä hetkellä hän opiskelee päivätöiden ja valmennuksen ohella kauppatieteiden maisteriksi Aalto yliopistossa.

Omalla luistelu-urallaan Ringa on saavuttanut kolme maailmanmestaruutta Rockettesin riveissä vuosina 2008, 2010 ja 2011 sekä neljä Suomen mestaruutta vuosina 2008, 2010, 2011 ja 2012.

näin valmennan

Best Beforen luistelijoilla on takanaan pitkät kilpailu-urat muodostelman tai yksinluistelun parissa. BB:n riveissä luistelijat pääsevät nauttimaan oman rakkaan lajin harrastamisesta yhdessä mahtavien joukkuekavereiden kanssa. Harjoituksissa treenataan täysillä, mutta ei totisina tai ilman nauruhetkiä.

Valmentajana minulle on tärkeää luoda jäälle iloinen ja innostava ilmapiiri. Tavoitteeni on viedä joukkuetta eteenpäin taitoja ja vauhtia kasvattaen. Toivon, että treenit ja joukkueen kanssa vietetty aika ovat jokaiselle luistelijalle piristysruiske ja hetki omaa aikaa, jonka avulla jaksaa paremmin arjen kiireissä.