Susanna Pajari – Helsingin Taitoluisteluklubi

susanna pajari

Vastuuvalmentaja: Team Electric

susanna.pajari@helsingintaitoluisteluklubi.com

uralla saavutettua

Minorit: Sunny Steps (EVT) Minoreiden loppukilpailu 3.sija vuosina 2012 ja 2013, Aluemestaruus 2012

Juniorit: Hot Steps (EVT) Kansallisten junioreiden loppukilpailu 3.sija 2011

Seniorit: Ex Steps (EVT) Kansallisten senioreiden loppukilpailu 1.sija 2019, Aluemestaruus 2019

tausta

Susanna luisteli Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa (EVT) luistelukouluikäisistä aina SM-senioreihin.

Susannan valmennusura alkoi vuonna 2005 EVT:ssä. Kaudet 2006–2008 hän valmensi Lahden Taitoluistelijoissa SM-noviiseja sekä SM-junioreita. Kaudella 2008  hän palasi EVT:n valmennustiimiin, jossa oli mukana vuoteen 2019. Valmennusuransa aikana Susanna on valmentanut SM-junioreita, SM-noviiseja, minoreita, tulokkaita, kansallisia junioreita sekä kansallisia senioreita.

Susanna on suorittanut STLL:n perus- ja jatkotason muodostelmaluisteluvalmentajan koulutukset sekä sosionomin AMK-tutkinnon. Tällä hetkellä hän toimii Helsingin Taitoluisteluklubissa urheilutoiminnan koordinaattorina.

näin valmennan

Muodostelmaluistelu on yhdistelmä monesta eri osa-alueesta ja parhaimmillaan se on itsensä voittamista, nauttimista kaarista ja käännöksistä sekä yhteisten tavoitteiden saavuttamista. Urheilijalähtöisyys ja sitä kautta turvallinen ympäristö harjoitella luovat pohjan joukkueen toiminnalle. Haluan, että urheilijat saavat luistelusta iloa ja onnistumisen kokemuksia sekä taitoja, joita voi hyödyntää myös luistelun ulkopuolella. Valmennan sydämellä, jokaista kuunnellen ja urheilijoiden sitoutumista lajiin kunnioittaen.