Laura Spiridovitsh – Helsingin Taitoluisteluklubi
Spiri rakentaa joukkueita, joissa jokainen loistaa ja tulee hyväksytyksi omana ainutlaatuisena itsenään: "Rohkeasti täysillä, itseesi luottaen ja ystävää kannustaen, ilolla oppien ja onnistuen – let’s go, rock ’n roll!

laura spiridovitsh

Vastuuvalmentaja: Team Fintastic

Vanhempainvapaalla 10/2023 alkaen

laura.spiridovitsh@helsingintaitoluisteluklubi.com

uralla saavutettua

Team Fintasticin valmentajana: SM-Junioreiden SM-kultaa 2023, junioreiden maailmanmestaruus 2023.

Finettesin valmentajana: SM-noviisien SM-kultaa 2022 ja 2020, SM-noviisien aluemestaruus 2020.

MiniMintsin valmentajana: Minoreiden loppukilpailun voitto 2020 ja hopea 2019, minoreiden aluemestaruudet 2020 ja 2018.

Novettesin valmentajana: SM-noviisien hopeafinaalin voitto 2019.

Kansallisten junioreiden loppukilpailun voitto 2017, Ice Diamond

tausta

Lauralla eli Spirillä on Liikuntatieteiden maisterin tutkinto Jyväskylästä, jonka lisäksi hänellä on luokanopettajan sekä liikunnan ja terveystiedon aineenopettajan tutkinnot. Vuonna 2019 Spiri suoritti Valmentajan ammattitutkinnon Kisakallion urheiluopistosta ja liikuntapsykologian perusopinnot. Hänellä on myös STLL:n 1. ja 2. tason valmentajakoulutus.

Omalla luistelu-urallaan Spiri on voittanut maailmanmestaruuden Rockettes-joukkueessa vuosina 2010 ja 2011 sekä suomenmestaruudet vuosina 2010, 2011 ja 2012. Vuosina 2008–2009 Spiri luisteli USA:n maajoukkueessa Haydenettesissä.

näin valmennan

Huikeinta valmennustyössä on se, kun urheilijat (ja valmentajat) laittavat itsensä täysillä likoon, yrittävät rohkeasti ja päämäärätietoisesti onnistua yksittäisessä harjoitteessa tai pitkän ajan tavoitteessaan, ja yrittämisen kautta oppivat ja onnistuvat. Nautin suunnattomasti pitkäjänteisestä, iloisesta työskentelystä urheilijoiden henkilökohtaisten ja koko joukkueen unelmien saavuttamiseksi. Uskon, että oppimista ja onnistumisia tulee parhaiten silloin, kun treeneissä on iloinen tekemisen meininki!

Omaa rooliani valmentajana ja kasvattajana vuosien saatossa pohtineena olen huomannut, että kaiken toimintani lähtökohdaksi on muodostunut unelma osata omalla toiminnallani tukea jokaisen luistelijani kasvua vahvaksi, itseensä luottavaksi ihmiseksi ja urheilijaksi. Koenkin, että kaikkein tärkeintä minulle on se, että kun urheilijat jatkavat kukin omilla poluillaan yhteisten vuosiemme jälkeen, he uskovat itseensä ja siihen, että kaikki on mahdollista, kun on valmis tekemään laadukkaasti töitä oman unelman saavuttamiseksi.