Mitä luistelukoulun jälkeen? – Helsingin Taitoluisteluklubi

mitä luistelukoulun jälkeen?

lisää luistelua!

Luistelukoulun jälkeen luistelua voi jatkaa kehitysryhmissä ja siirtyä sieltä yksinluistelun kilparyhmiin tai muodostelmaluistelun joukkueisiin. Eri tasoryhmissä jokainen saa sopivasti haasteita harrastukseen. Ensimmäinen kehitysryhmä on Tintit, josta siirrytään joko yksinluistelupolulle YL Timantteihin tai muodostelmaluistelupolulle MikroMintseihin.
Kehitysryhmistä vastaa urheilutoimen koordinaattori Susanna Pajari apunaan kokeneet ohjaajamme.  Kehitysryhmiin otetaan jatkuvasti uusia innokkaita luistelijoita. Ryhmiin voi siirtyä ja niistä voi jatkaa taitojen karttuessa eteenpäin myös kesken kauden. Tiedustelut: susanna.pajari@helsingintaitoluisteluklubi.com

tintit

Tintti-ryhmä on ensimmäinen askel kohti kilpaluistelua. Tintit ovat noin 4-6-vuotiaita ja harjoittelevat kaksi kertaa viikossa. Tinttien harjoittelussa painotetaan perusluistelun hallintaa. Opetukseen kuuluu musiikkia, leikkejä, harjoitteita ja luistelun iloa.

 

yl timantit

Timanteissa luodaan perusta yksinluistelun kilparyhmiin siirtymiselle. Timanttiseen harjoitteluun kuuluu monipuolisesti taitoluistelun eri elementtejä kolmena  päivänä viikossa ja jääharjoittelun lisäksi oheisharjoituksia. Timantit ovat noin 4-7-vuotiaita.

mikromints

MikroMints on HTK:n iloinen ja reipas muodostelman alkeita harjoitteleva ensijoukkue. Joukkuetoiminnassa on tärkeää hyvä yhteishenki ja joukkuekaverin kannustus, näitä harjoitellaan yhdessä. MikroMintsit harjoittelevat kolmena päivänä viikossa: 3 jääharjoitusta ja kahdet oheiset (mahdollista harjoitella 2 kertaa viikossa). MikroMints on tarkoitettu 5-8-vuotiaille.