Valmentajat – Helsingin Taitoluisteluklubi

valmennustiimimme

Urheilijoidemme fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi ja kehitys sekä ihmisenä kasvaminen on meille valmennuksen prioriteetti ja myös menestymisemme edellytys.

Taitoluistelu on vaativa ja aikaisen erikoistumisen taitolaji, joka edellyttää urheilijoilta paitsi määrätietoista ja pitkäjänteistä harjoittelua sekä urheilullisuutta myös sitoutumista ja kurinalaisuutta. Yhtä tärkeää on kuitenkin kannustava ja innostava ilmapiiri sekä pedagogisesti oikeaoppinen lähestymistapa. HTK:ssa valmennuksen pedagoginen osaaminen on erityisen vahvaa, sillä lähes kaikki päätoimiset valmentajamme ovat valmentajakoulutusten ohella myös maistereiksi opiskelleita opettajia.  Meillä uskotaan menestykseen ilon ja positiivisen palautteen kautta!

Urheilijan pyhä kolminaisuus rakentuu oikeanlaisesta ja monipuolisesta harjoittelusta ja kehittävästä palautteesta, riittävästä levosta sekä oikeanlaisesta ravinnosta, ja koko valmennusohjelmamme rakentuu tämän kolminaisuuden varaan. Siksi valmennusfilosofiassamme korostuu kokonaisvaltaisuus, jossa luisteluharjoitteiden lisäksi tärkeässä roolissa ovat myös oheislajit kuten tanssi, kehonhuolto ja fysiikkatreenit sekä urheilijakasvatus ja henkinen valmennus.

tutustu valmentajiimme